KIDS Escola Infantil

Procés d'admissió

Us esperem

Inscripcions obertes pel:
  • 1er cicle d’educació infantil 0-3 anys.
  • 2n cicle d’educació infantil 3-6 anys.

Cada any, uns 60 infants s’incorporen en el 1er cicle, el nostre principal punt d’entrada. Pel que fa al 2n cicle, al voltant de 10 infants sol·liciten la plaça cada any, nous alumnes que s’uneixen als que continuen del 1er cicle.
Les inscripcions s’inicien durant tot l’any pel que fa el primer cicle (0-3 anys) i entre febrer i maig pel que fa el segon cicle (3-6 anys).
Els nens de 1er cicle de l’escola infantil s’incorporen amb 4 mesos i els infants de 2n cicle han de tenir 4 anys a partir de l’1 de gener següent a l'any d’entrada.
Si teniu interès en conèixer l’escola us convidem al nostre tour virtual i també us animem a que us registreu a la jornada de portes obertes virtuals. Podreu conèixer de primera mà l’escola, el seu personal docent, així com el nostre projecte educatiu.

Disponibilitat de plaça

Si considereu l’Escola Infantil Kids com a opció educativa pel vostre fill(a) cal omplir el full d’inscripció i enviar-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Us contactarà el departament d’admissions per procedir a la matriculació.

Un cop realitzada la matrícula a la nostra escola caldrà presentar abans del primer dia d’escola:
    Fotocòpies de:
  • Carnet de vacunes.
  • Certificat mèdic oficial.
  • Document d’identitat dels pares.
  • 1 fotografia de mida carnet.
Kids Services


telefon Telèfon: +376 80 75 80
email Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ubicacio Adreça: C. Esteve Dolsa 14-16 baixos, AD500 Andorra la Vella