KIDS Escola Infantil

Projecte educatiu

L’educació infantil és una etapa que contribueix al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants en col·laboració amb les famílies. En aquest entorn, proporcionem als nens i nenes un clima de confiança on se senten acollits per créixer i aprendre.

  • 1er cicle 0-3anys
    Estimulació cognitiva, motriu i social per desenvolupar el millor de les capacitats i potencialitats de cada infant.
    A l’escola Kids som conscients que en aquests primers anys de vida s’estableixen connexions neuronals que es multipliquen quan posem als nostres alumnes en contacte amb l’estimulació exterior. Les sinapsis donaran lloc a estructures funcionals del cervell que són la base per desenvolupar els diferents aprenentatges. Aprofitem aquest moment per estimular i activar tot un seguit de condicions que desenvolupin el potencial dels nostres alumnes.

  • 2n cicle 3-6anys
    Seguim el currículum internacional. Vehiculem principalment en anglès. El programa es base en el currículum internacional i es centra en l’aprenentatge globalitzat i experimental.
    El nostre principal objectiu és el desenvolupament integral de l’infant i de les seves capacitats d’indagació i descobriment, potenciant el benestar acadèmic, social i emocional dels alumnes i animant-los a desenvolupar totes les seves capacitats per fer-ne alumnes competents.

Kids Services


telefon Telèfon: +376 80 75 80
email Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ubicacio Adreça: C. Esteve Dolsa 14-16 baixos, AD500 Andorra la Vella