KIDS Services

Horaris: de dilluns a divendres de 8:00h a 19:30h. Més informació

Escola de pares

  • Home
  • Escola infantil
  • Escola de pares

L'Escola de Pares pretén ser una activitat continuada per a la formació en aquells temes (Psicològics, Pedagògics, Socials i de l'Entorn) que influeixen en l’educació dels fills, a partir d’un mètode dinàmic i participatiu en el qual s’afavoreix la convivència i el coneixement entre els participants i la dels participants amb l’escola dels seus fills.

S’estructura amb reunions i conferencies cada dos mesos (de novembre a abril) i un sopar-cloenda on es presenten les conclusions i els pares expressen les seves opinions. Els temes abordats giren al tom de la infància.

Cafès pedagògics

El cafè pedagògic és un nou projecte que s’ha ideat per crear un espai de trobada per les famílies amb infants on mentre podem prendre un cafè, infusió... o un petit refrigeri, tractarem dubtes, neguits i temes d’interès per als participants. Tot això estarà coordinat per Neus Juliench, directora de l’escola Kids, i seguint la línia pedagògica de l’escola. Es tracta d’unes xerrades en un espai relaxat, informal i respectuós.

Quan i on es farà?

Es farà un cop al mes en sessions de una hora i mitja (de 18:00 a 19:30h) el darrer dijous del mes i es repartiran les sessions de gener a juny. En la mateixa escola infantil Kids. Per facilitar la participació de les famílies, podeu dur els vostres fills que estaran atesos per la Ludo Kids amb un cost addicional de 3€.

Com s'hi pot participar?

Per tal que les sessions siguin relaxades i tothom tingui l’oportunitat de participar es faran grups reduïts. Així doncs, si esteu interessats en participar apunteu-vos-hi el més aviat possible retornant la butlleta adjunta, podeu apuntar-vos a una o a totes les sessions.

Quin preu té?

El preu per persona i sessió és de 5€, que s’abonarà a l’inici de la mateixa sessió.

Esperem que ho trobeu interessant i a tots gaudir del cafè pedagògic!!!

BIBLIOGRAFIA D’INTERÈS

  • ANTUNES, C. (1998). Estimular las inteligencias múltiples. Madrid. Narcea.
  • DOMAN, G. (1984). Como multiplicar la inteligencia de su bebé. Madrid. Edaf.
  • GADNER, H. (1993). Inteligencias múltiples. Barcelona. Paidós.
  • KOVACS,F. (1999). Hijos mejores. Guia para una educación inteligente. Barcelona. Martínez Roca.
  • PEDRÓS PONS, N. Y OTROS (2002). El profesorado de educación infantil. Volum II, Part 3, Capítol 2, punt 2.5. Barcelona. Parramón ediciones.
  • SHAPIRO, L.E. (1997). La inteligencia emocional de los niños. Barcelona. Grupo Zeta.