KIDS Services

Horaris: de dilluns a divendres de 8:00h a 19:30h. Més informació

Coneix-nos

  • Home
  • Menu'ts KIDS
  • Coneix-nos

ALIMENTACIÓ EN LA PRIMERA INFÀNCIA

L’alimentació en la primera infància és un pilar important. Cal oferir tots els nutrients necessaris pel correcte desenvolupament del infant i educar-lo en tenir una dieta equilibrada i evitar així problemes de salut en un futur.

L’escola infantil Kids és la primera escola bressol de Andorra que inclou aliments de l’agricultura ecològica en els seus menús diaris i dona una alta prioritat als aliments de proximitat.

Per aquest motiu hem iniciat una col·laboració amb biocoop Andorra pel subministrament de la matèria prima. Els cereals, les llegums, l’arròs i la pasta son ecològics i segueixen el període estacional. Tota la fleca és de forn de pa.

INGREDIENTS FRESCOS

Posem especial atenció en les matèries primeres i en els mètodes d'elaboració per sempre preservar tots els nutrients que aporten el necessari per al creixement i defenses dels més petits.

CUINERA EXPERIMENTADA

Amb molts anys d'experència, amb molta vocació i dedicació. Enamorada de la seva feina posa tots els seus sentits a l'hora de cuinar.

CUINA CENTRALITZADA

Ens basem en una elaboració exigent, que respecta la normativa higiènica sanitària vigent, en disposar de control i número de registre sanitari (RSPA 26.69/AD) i amb una inquietud constant en la recerca de patrons de qualitat i satisfacció al client.