KIDS Services

Horaris: de dilluns a divendres de 8:00h a 19:30h. Més informació

La nostra història

  • Home
  • Menu'ts KIDS
  • La nostra història

A Kids Services som conscients de la importància pels infants en edat de creixement de mantenir una dieta sana i equilibrada, una bona alimentació és bàsica per al ple desenvolupament físic i intel·lectual en les etapes de creixement. A més, és en aquestes etapes de la vida quan es consoliden els fonaments de la conducta alimentària, motiu pel qual l'alimentació adquireix una dimensió més enllà dels paràmetres biològics. És el període d'aprendre a conèixer i apreciar els aliments: això permet fomentar el principi de la varietat alimentària, condició imprescindible per poder mantenir un equilibri en la dieta.

Oferim un servei d'alimentació especialitzat en nens de 0 a 6 anys mitjançant una acurada selecció de purés i plats preparats que elaborem amb ingredients naturals, sense conservants ni additius per emportar.

Ens basem en una elaboració exigent, que respecta la normativa higiènic sanitària vigent, en disposar de control ? i número de registre sanitari. Amb una inquietud constant en la recerca de patrons de qualitat i satisfacció al client. Posem especial atenció en les matèries primeres i en els mètodes d'elaboració per sempre preservar tots els nutrients que aporten el necessari per al creixement i defenses dels més petits.

Cada dia s’oferirà un únic menú, llevat dels casos que se'ns sol·liciten menús especials: s'inclouran dietes toves, astringents, així com altres que es constitueixin en alternatives per als nens i les nenes que pateixin al·lèrgies a algun producte del menú normal.

Nosaltres elaborem el menjar de forma tradicional i la envasem sense additius artificials en contenidors d’un sols ús, individuals o multi ració. Aquests contenidors de menjar portaran un etiquetatge on es descriu tos els ingredients que han sigut processats per elaborar el plat i a més fa de precinte de l’envasatge .

La comanda es farà via correu electrònic o telèfon la tarda anterior a la comanda. Es pot fer comandes per un dia o varis.

Demana el teu menú i gaudeix d’una cuina saludable i equilibrada i de més temps lliure!!!

Bon profit!