KIDS Escola Infantil

Kids Services

  • Home
  • Qui Som
  • Kids Services

KIDS SERVICES

De caràcter privat, Kids Services va ser fundat l’any 2002 quan es pren la iniciativa de crear un centre de qualitat pedagògica amb la voluntat de donar un servei diferenciat i innovador a aquelles famílies convençudes de la importància d’una bona educació durant la primera etapa infantil.

Oferim un entorn favorable i enriquidor per tal de permetre l'infant desenvolupar i consolidar les grans capacitats innates i fer-lo un alumne competent, amb desig d’aprendre i que pugui integrar-se amb èxit a l’etapa d’educació primària.

La part més important de KIDS SERVICES és l’escola infantil Kids. Gràcies al suport, dedicació i constància d’un gran equip, l’Escola Infantil ha anat creixent fins a convertir-se en un referent educatiu al Principat d’Andorra. Som una escola infantil trilingüe (Català, Anglès i Francès), Amb més de 20 anys d’història, experiència i innovació constant. Més de 20 anys somiant i aprenent junts!

La nostra escola és una escola autoritzada pel Departament d’Educació del Govern d’Andorra

L’escola Kids compta amb els dos cicle d'educació infantil, el primer cicle de 0 a 3 anys i el segon cicle de 3 a 6 anys. L’educació en valors, el plurilingüisme, l’estimulació primerenca i l’atenció personalitzada són alguns dels nostres trets diferencials.

ALTRES SERVEIS

A l’escola infantil es sumen altres serveis com la ludoteca LudoKids, els tallers Kids durant les vacances escolars, les activitats d’estiu, Summer Kids, Kids&Us language Shcool, l’escola d’anglès on s’ensenya a través del joc i l’experiència, els Menu’ts Kids, servei de menjar per emportar especialitzat per a nens de 0 a 6 anys i Nanny Kids, cangurs a domicili.